DS MOTOR

Auser presenta les noves instal·lacions

Un vehicle anunciant el taller mecànic de Comercial Martí a la plaça de l’Àngel (1954)
Un vehicle anunciant el taller mecànic de Comercial Martí a la plaça de l’Àngel (1954) / CEDIDA

El concessionari Auser de Sabadell, històricament conegut com a Comercial Martí, ha dut a terme un projecte d’inversió i renovació global de les seves instal·lacions del passeig Comerç número 100 de Sabadell. Amb aquest motiu, el concessionari ha organitzat unes jornades per presentar els nous espais, apropar els equips i treballadors i mostrar el seu dia a dia a la ciutadania i clients.

Equip de professionals del concessionari Auser de Sabadell

Equip de professionals del concessionari Auser de Sabadell / CEDIDA

Les visites guiades, celebrades la setmana passada, van anar a càrrec d’Antoni Sánchez, gerent; Albert Parra, director comercial; i Joan Almenara, director de serveis de postvenda, tots ells del grup Auser. Amb imatges històriques dels inicis de l’emblemàtic Comercial Martí, els assistents van ser testimonis de la seva evolució fins a esdevenir l’actual Grup Auser. A més, van poder descobrir en primera persona les noves i modernes instal·lacions del concessionari.

Segons va comentar el gerent, Antoni Sánchez, “Auser, en el seu moment Comercial Martí, és un concessionari arrelat a Sabadell i altament compromès amb la ciutat i els seus clients i habitants. Per aquest motiu, i coincidint amb la reinauguració de l’espai, els hem obert les portes del concessionari per fer-los partícips d’aquest moment”.

Des de l’any 1927

Amb la creació de la primera empresa de reparació de vehicles, l’any 1927 neix a la ciutat el que avui és Comercial Martí. Després de trenta-nou anys (1966) es converteix en concessionari oficial de la marca Renault i inaugura una àmplia exposició de cotxes, per un any després, posar en funcionament el servei de venda i reparació de vehicles Renault a les instal·lacions del número 100 del Passeig Comerç.

Amb l’inici de segle, Renault inicia un procés de reorganització i concentració de la seva xarxa i confia en Comercial Msrtí per constituir una única marca a la zona de Sabadell –dues instal·lacions–, convertint-se en una de les ensenyes oficials del Grup Movento amb una representació de 17 marques.

Comentaris
To Top