Ciutat

El documental ‘En Femme’ de la sabadellenca Alba Barbé aquesta nit al ‘Sense Ficció’

El programa de TV3 ‘Sense Ficció’ estrenarà a la petita pantalla el documental de la sabadellenca Alba Barbé ‘En Femme’. El documental explica el cas de diverses persones ‘cross-dressers’, persones que s’expressen en el gènere contrari sense que això estigui relacionat amb la identitat ni l’orientació. Aquelles persones també conegudes com a transvestits es vesteixen amb l’altre gènere només durant uns moments de la seva vida, i moltes d’elles ho fan en secret i lluny dels seus cercles familiars o d’amistats amb qui mantenen contacte durant el dia.

El documental, que arriba de la mà de l’antropòloga Alba Barbé, explica la història de l’associació ‘En Femme’. Una associació que ha servit per reunir a molts cross-dressers  i que ha ajudat molta gent dins d’aquest col·lectiu a crear un espai ‘segur’ en els seus setze anys d’experiència.

Aquesta nit, a partir de les 10 de la nit es podrà veure el documental en el programa ‘Sense Ficció’ de TV3.

Comentaris
To Top