Ciutat

Un nen de 8 anys ferit en un accident

El menor ha resultat ferit lleu

El punt de Carretera de Terrassa on s'ha produit l'accident / GOOGLE MAPS

Diumenge al migdia un nen de 8 anys va resultar l’únic ferit després d’una col·lisió entre dos cotxes i una motocicleta. El jove era acompanyant d’un dels turismes i es va traslladar a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. L’accident es va produir a la carretera de Terrassa número 341 i van intervenir dues ambulàncies del SEM i una unitat de Policia Municipal.

També es va produir un altre accident al carrer Ribot i Serra amb el carrer Antoni Cusidó el passat diumenge a les 16h, que va acabar amb l’hospitalizació d’un home de 46 anys amb pronòstic lleu. El motiu va ser la col·lisió entre un turisme i una motocicleta.

Durant la matinada de dilluns, d’altra banda, s’ha produit un nou accident. Aquest cop, per conduir sota els efectes de l’alcohol. El conductor, de 32 anys, ha col·lisionat contra dos vehicles estacionats al conduir amb una taxa de 0,64 mg/l d’alcohol (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l). L’accident s’ha produit al carrer Alfons Sala i la Policia Municipal ha realitzat les pertinents diligències per un presunte delicte contra la seguretat vial i ha immobilitzat el vehicle.

Comentaris
To Top