Oci i cultura

Comencen les xerrades d’Art Emergent a Belles Arts

Foto: Lluís Franco

Avui divendres s’iniciaran les xerrades d’Art Emergent a l’Acadèmia de Belles Arts. Les xerrades tindran com a ponents uns quants dels participants d’aquesta mostra amb l’objectiu de parlar sobre el procés creatiu, i la visió de l’art contemporani català. Però no es limitarà a això, ja que el públic també podrà participar en aquestes taules rodones, podran conversar amb els diferents artistes. Les xerrades es faran l’11, el 18 i el 25 de gener, i l’última el divendres 1 de febrer.

12 artistes convidats

En total es farà un total de quatre taules rodones els divendres a les 19 h amb tres artistes per taula. Els primers a obrir seran Iex Cosmonauta, Aldo Urbano i Guillem S. Arquer, els tres guanyadors de la mostra.

El segon dia, divendres 18, hi participarà Nathalie Rey, Clarissa Cestari i Mario Molins.

El tercer serà un especial sobre fotografia amb la guanyadora del premi de la categoria destacada, Judith Sanchez, acompanyada de les dues fotògrafes Stefanie Herr i Astrid Jacomme.

Per acabar, Raquel Bistuer, Diego Vallejo i Oscar Moya tancaran el cicle.

Comentaris
To Top