Oci i cultura

‘El geperut de París’ arriba al Sant Vicenç

El Teatre Sant Vicenç estrenarà aquest diumenge ‘El geperut de París’. L’obra, tot i que explica la història de ‘Nuestra senyora de París’ de Victor Hugo s’allunya bastant del material original, i agafa més referència en l’adaptació animada de Disney ‘El geperut de Notre Dame’.

El director Sergio González, que dirigeix amb Esteve Oliver, explica que si han fugit de la novel·la original ha sigut pel seu to dramàtic, però també assegura que no han copiat la versió del gegant de Hollywood, sinó que li han volgut donar una volta més.

L’obra explica la història de Quasimodo, un jove gemerut que viu al campanar de Notre Dame sota la tutela de’n Frollo. La història es complica, però, quan en Quasimodo acaba desobeint-lo fet que el porta a conèixer a l’Esmeralda. Al primer moment la trama és igual que l’ampliamanet coneguda, però segons el director han anat més enllà.

“Hem introduit un nou personatge, el pare de l’Esmeralda, que explicarà una nova trama que canviarà una mica com actuen els personatges” confessa González.

El repartiment compta amb 4 personatges principals amb Marc Pons i Sergi González en el paper de Quasimodo, Bea Boronat i Cristina Fabero donant vida a Esmeralda, Arnau Maymí i Toni Garcia com a malvat Frollo, Carles Campoy i David Mercado com a Febo.

També comptarà amb 5 secundaris i amb més de 50 persones que faran de poble, fent un total de més de 60 persones sobre l’escenari. A banda de la música de Xasqui Ten, també compten amb la direcció coreogràfica de Cristina Allande i Noelia Mateus de l’escola de dansa Ritmes.

L’obra es podrà veure el 10, el 17 i el 24 de febrer, i el 9, 10, 16 i 17 de març en doble sessió menys el 9 i el 16 que només es farà al matí.

Comentaris
To Top