Ciutat

ERC entra en campanya: “no donem xecs en blanc a ningú”

Foto de família amb els cartells de campanya / VICTORIA ROVIRA

Una àmplia representació de membres d’ERC de Sabadell han presentat aquest dijous al vespre el cartell i l’eslògan de campanya del partit per les eleccions espanyoles del 28 d’abril. L’acte s’ha fet a les escales del Mercat Central i els republicans l’han acompanyat de coca i mistela.

Amb el lema “Va de Llibertat“, l’alcaldable republicà Juli Fernàndez ha assegurat que els republicans “no donem xecs en blanc a ningú”, i ha reclamat resoldre el conflicte Catalunya – Espanya políticament. “No serem l’excusa perquè ningú es pugui excusar en què ha de pactar amb Ciutadans perquè els independentistes l’obliguen”, ha apuntat el republicà sobre un possible suport post-electoral al PSOE de Pedro Sánchez.

Una pila de cartells d’ERC abans de ser penjats / VICTÒRIA ROVIRA

Les ciutats metropolitanes com Sabadell són molt importants per guanyar aquestes eleccions, segons Fernàndez, que considera que guanyar-les seria la millor manera de “fer evident la necessitat que té el poble de Catalunya de diferenciar davant el món el seu estatus polític”. El republicà ha apuntat que “som els campions de la democràcia” i anima a omplir les urnes de vots d’ERC perquè “els que volen que res canviï ho tinguin difícil, que allò que volem que sigui possible sigui més fàcil”.

Per Fernàndez, aquest 28A els sabadellencs tenen l’oportunitat de dir “alt i clar” que no els fa “cap temença” treballar per aconseguir la independència i exercir el dret a l’autodeterminació. “Tornarem a fer-ho tantes vegades com sigui necessari fins la victòria”, ha remarcat el candidat sabadellenc a les municipals.

Rufián, número dos

ERC es presenta als comicis amb Oriol Junqueras de número 1 i el sabadellenc Gabriel Rufián de 2. També veí de Sabadell, Josep Domènc Messeguer i Garcia, és el 13è de la llista.

Comentaris
To Top