Ciutat

En Comú Podem vol rebaixar la tensió i buscar consensos per sortir de l’atzucac Catalunya – Espanya

Inici de la campanya pel 28A dels comuns a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

El Mercat Central també ha estat l’escenari escollit per En Comú Podem per començar la campanya del 28A a Sabadell. Des d’allà, el cap de llista de Sabadell en Comú, Joan Berlanga, ha apuntat les principals línies del seu projecte, liderat a la llista per Barcelona per Jaume Asens. A diferència dels altres partits, els comuns s’han fet la foto amb només un cartell, que porta l’eslògan “Avançar” acompanyat d’una foto d’Ada Colau i el mateix Asens. L’objectiu és revalidarla victòria que ja van aconseguir el 2016 a Sabadell.

Berlanga ha presentat En Comú Podem com a força que primer vol rebaixar la tensió i després buscar consensos per trobar una sortida al conflicte entre Catalunya i Espanya. “Fa anys que no es fa política”, ha retret el sabadellenc, que creu que cal revertir la situació i posar les polítiques socials i mediambientals al centre.

Els comuns creuen que després de les eleccions podrien seure a negociar amb el PSOE, en paraules de Berlanga, “si les seves polítiques deixen de ser més similars a les de l’Ibex-35 o a les de Ciudadanos o més pròximes a l’esquerra real”.

El sabadellenc Joan Mena és el número 5 a la llista per Barcelona.

Comentaris
To Top