Ciutat

Més de 400 persones gaudeixen de l’Aplec de Sant Pau de Riu-sec

Una de les corals oferint un concert / ÓSCAR ESPINOSA

L’Aplec de Sant Pau de Riu-sec ha estat tot un èxit. Malgrat les previsions de pluja, el sol ha brillat durant tot el matí permetent que més de 400 persones celebressin la tradicional festa.

La missa protagonitzada pel bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristau, ha donat el tret de sortida a la jornada. Més tard, les corals Bocs i Barrals, la Coral de Collserola, la Coral Turó de Sant Pau i la Coral de la Unió d’Excursionista de Sabadell amenitzaven el matí amb un gran concert.

Aprofitant la ubicació de la festa, s’organitzaven visites a l’ermita cada mitja hora guiades per l’arqueòleg Jordi Roig. Les quals, segons el coordinador de l’Associació d’Amics de Sant Pau de Riu-sec, Jordi Félez, han estat un èxit, ja que “molta gent ha aprofitat l’ocasió per saber una mica més sobre els jaciments romans que s’hi troben allà”.

Les visites guiades no han estat les úniques activitats ofertes per l’Aplec. El ja tradicional concurs de fotografia començava avui mateix i continuaria obert fins al setembre. El Joan Manel és un dels participants més veterans que, segons explica, porta la càmera a tots llocs. Aquest any el seu propòsit és quedar en primer lloc, ja que en anteriors anys s’havia quedat a les portes.

Una de les novetats d’enguany és la recol·lecta solidària de Càrites. Els sabadellencs han anat deixant durant tot el dia aliments com pasta, tonyina o arròs i de fet, només al matí, ja havien omplert una capsa ben gran. Segons la Carme, una de les fidels assistents de l’Aplec de La Salut, aquest ha estat l’any “més endreçat i cuidat” respecte a l’entorn. Assegura que altres anys no hi ha hagut tanta cura per l’entorn natural. “I sort de la nostra associació!” ha afegit.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top