Ciutat

L’alcaldable de Ciutadans, Adrián Hernández, casat per la regidora del PDECat Sílvia Renom

Aquest cap de setmana el regidor i cap de llista de Ciutadans, Adrián Hernández, s’ha casat amb la seva parella Lucía Sánchez, i la cerimònia l’ha oficiat la regidora del PDECat Sílvia Renom. Com reconeix Hernández, “un moment de relax emotiu durant la campanya”. Va ser ell mateix qui li va demanar a Renom que participés en aquest moment tant important per ell, per l’amistat que els uneix des del 2015, quan tots dos van començar a ser regidors. El llaç que els uneix és ben fort i l’amistat continuarà un cop acabi el mandat el 26 de maig.

Renom, a l’esquerra, amb Hernández al centre / VICTÒRIA ROVIRA

Hernández i Renom es van conèixer en un curs per a nous regidors el 2015, i ja aquell mateix dia van acabar dinant junts amb l’aleshores també acabat d’escollir regidor per Ciutadans Joan García. Des d’aquell moment s’han anat trobant en molts actes de ciutat; “anàvem a tot el que ens convidaven”, recorda Adrián Hernández. Tots dos coincideixen en què la relació personal que han tingut i que volen continuar tenint ha estat de “més que de companys, d’amistat”.

Comentaris
To Top