Ciutat

Tornen els Patis Oberts durant l’estiu

Una jornada de Patis Oberts / Lluís Franco

Els Patis Oberts tornen des d’avui i durant l’època d’estiu per oferir a la canalla un espai per jugar a pilota, saltar i córrer. Les escoles Espronceda, Juan Ramón Jiménez, Joaquim Blume i Andreu Castells obren les seves portes fins a finals de setembre i estan previstos dos més que s’anunciaran properament. L’horari de funcionament dels espais és de dilluns a diumenge de 18 h a 20 h i compta amb un monitor que dinamitza l’espai amb activitats.

Les accions de l’Ajuntament s’emmarquen dins del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu i es pretén aprofitar les instal·lacions educatives més enllà de l’horari lectiu perquè els nens puguin gaudir d’activitats en espais oberts i segurs. Els nens més petits hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Comentaris
To Top