ESPORTS

El Ral·li de la Llana Trofeu Autosi arriba a la seva 20a edició

Protagonistes de la presentació d'aquesta 20a edició / Lluís Franco

Emoció per l’espectador, adrenalina pel competidor i espectacle per la ciutat. Així veuen des del Motor Club Sabadell el ja mític Ral·li de la Llana, Trofeu Autosi, que aquest any arriba a la seva 20a edició i compleix 51 anys des de la primera Llana. La cita organitzada per l’entitat local es farà el dissabte 14 de setembre i com l’any passat en una única jornada. A l’acte de presentació van assistir el guanyador de la segona edició de l’any 1969, Jordi Catón, així com l’Anna Tallada, pilot del Motor Club Sabadell que farà la important funció de cotxe zero juntament amb la seva copilot habitual, la Laura Camps. És una de les grans novetats d’aquesta edició.

Els aficionats podran gaudir de cotxes de totes les èpoques, des dels més punters del campionat fins als clàssics. La tarda del divendres 13 de setembre es faran les verificacions tècniques a la Plaça Argub, al Parc Catalunya, i el matí de dissabte, amb el parc tancat, el ‘village’ se situarà al mateix Parc Catalunya. La sortida de la prova serà a les 12.30 hores des del pont del llac. S’ha establert un màxim de 120 inscrits. L’altra novetat és que les verificacions administratives i lliurament de trofeus es faran en el Club de Tennis Sabadell.

Els trams, a doble passada, que configuren el traçat són molt coneguts pels aficionats: “Els Sants”, a Sant Miquel del Fai, “Santa Eulàlia”, prop de Vic, i “Bigues”, entre Sant Feliu de Codines i Bigues i Riells. El parc d’assistència estarà ubicat al polígon la Borda de Caldes de Montbui, com l’any passat, i el reagrupament davant l’Ajuntament de Bigues i Riells.

L’acte de la presentació del Ral·li, en una sala plena de gom a gom, va ser encapçalat pel parlament del president de l’entitat Jaume Marco, que va començar amb la presentació d’un impressionant “photocall” que estarà també al costat del podi de sortida per fer-se fotos qui vulgui, i que van inaugurar -amb la primera foto- el Francesc Urpí, present en les darreres 15 edicions del Ral·li, i el Salvador Espinal, representant d’Autosi i espònsor des de la recuperació de la prova, ara fa quinze anys. El vicepresident, Joan Molas, va desvetllar el recorregut i altres parts tècniques. També van participar Alberto Sanchís, president de la Comissió de relacions amb federats i clubs de la Federació Catalana d’Automobilisme, com a representant d’aquesta entitat, i Laura Reyes, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell. També va assistir el guanyador de quatre edicions, el pilot local i del club sabadellenc, Xavi Domènech.

Comentaris
To Top