Ciutat

Una papereria de Can Deu reparteix un premi de 270.000 euros

És l’únic premiat de l’Estat espanyol i s’endurà 270.365 euros

La papereria que ha repartit el premi / CEDIDA, GOOGLE MAPS

La fortuna ha aterrat sobre el barri de Can Deu. El sorteig d’Euromillones de dimarts va deixar un únic premiat a tot l’Estat i l’afortunat va resultar ser un veí sabadellenc, premiat amb 270.365,20 euros.

En concret, la rifa no ha deixat cap encertant de primera ni segona categoria al territori europeu, però sí de tercera, i s’han premiat sis participants. Un d’ells ha trobat la sort a la papereria Ana de Can Deu, situada al carrer Ginesta, 14.

“Estic molt emocionada, és una adrenalina molt potent”, explica la dona que regenta l’establiment, Ana María Ortega, amb veu afònica i incrèdula. La dona ha celebrat que hagi tocat el premi al veí d’un barri “humil i treballador”, i ha relatat que els veïns de Can Deu “s’han bolcat” i han acudit durant tot el dia al local a celebrar-ho.

Segons relata la comerciant, el veí va jugar cinc euros i la màquina de loteria es va encarregar de la resta. No és la primera vegada que un cop d’atzar pessiga Can Deu. Ni tampoc aquest establiment. La papereria ha tornat a desembeinar la vareta de la sort i acumula, amb aquest últim, fins a cinc premis “ben grans” de loteria, explica Ortega. L’Euromillones, dos premis de Loteria Nacional (2017), el segon premi del sorteig de Nadal (2016) i una Bonoloto (2009).

La combinació guanyadora de dimarts va estar la formada pels números  7, 11, 38, 39 i 44 i, les estrelles, el 7 i el 10. Ortega agita la vareta i es comença a preparar per repartir també la Loteria de Nadal. “Ja seria increïble”, diu, emocionada.

Comentaris
To Top