Publicitat
FESTA MAJOR

Els Saballuts es queden en castells de 8 en la Diada de Festa Major

El 7 d 8 dels Saballuts, aquest diumenge a la plaça de Sant Roc / MIREIA COMAS

Els Castellers de Sabadell (Saballuts) han descarregat el 7 d 8 i un 4 d 8 i han carregat una torre de 8 amb folre en la Diada Castellera de Festa Major. Els Saballuts han estat els amfitrions dels Minyons de Terrassa i dels Castellers de Barcelona en una plaça de Sant Roc plena a vessar. Tot i que l'objectiu era fer castells de 9, els sabadellencs s'han hagut de conformar amb els de vuit pisos.

El primer que han fet els sabadellencs ha estat carregar una torre de 8 amb folre, que no l'han descarregat per problemes als quarts i terços. Posteriorment han descarregat el voluminós 7 d 8. Els camises verdes volien portar a plaça el 4 d 9, que ja tenien força assajat, però finalment no l'han fet per la caiguda anterior de la torre i el desgast que suposa el 7 d 8. Un 4 d 8 descarregat a tercera ronda, un vano de cinc (dos p d 4 i un p d 5)  i un altre pilar de cinc al balcó de l'Ajuntament han estat les altres apostes de la colla local.

Ara els Saballuts tenen entre cella i cella descarregar la torre de 8 que se'ls ha resistit i seguiran assajant els 3 i 4 de 9 amb folre amb ganes de poder-los lluir a les places, ja que era un dels objectius per aquest diumenge després dels assajos dels darrers dies. La propera actuació serà a Cervera.

Publicitat

Les colles convidades

Per la seva part, els Minyons han arrencat la seva actuació amb un 4 d 9 amb folre, a segona ronda han fet una torre de 9 força treballada perquè tenien poca pinya tot i que molta gent els ha ajudat a fer-la créixer. Després han fet un 3 d 8 amb agulla i han tancat la diada amb un p d 8 amb folre i manilles i quatre p d 4.

Els Castellers de Barcelona han fet un 3 d 8 en primera ronda, el 4 d 8 a segona i una torre d 7 a tercera ronda. Per concloure la diada han descarregat un p d 5.

GALERIA: la Diada Castellera de la Festa Major

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top