FESTA MAJOR

La passió pel Seat 600 s’encomana a la Creu Alta

Més de vuitanta vehicles, la majoria Seat 600, i unes dues-centes persones han participat aquest diumenge en la trobada de Festa Major organitzada pel Club 600 de Sabadell a l’aparcament del carrer de Pi i Margall a la Creu Alta.

Diferents 600 a l’aparcament del carrer de Pi i Margall / D.S.

L’activitat ha començat amb un esmorzar, seguit d’una gimcana en què els participants –tant conductors com copilots– havien de superar proves d’habilitat com pescar uns ànecs. Tot seguit han fet una cercavila per diferents punts de la ciutat.

Enguany, entre els assistents i els 600 de tots colors hi havia, per exemple, Toni Roura, vingut de Santa Perpètua, soci del club. A Roura li agrada assistir a aquest tipus d’activitats perquè “comparteixes afició, amistats que fas i gaudeixes del que t’agrada”.

Aquest diumenge també hi havia els guanyadors de la gimcana de l’any passat, Josep Maria i Noelia Montero, pare i filla. “Ens agraden molt els clàssics i és un plaer gaudir d’una sortida”, ha explicat ell. Tot i venir amb un Seat 127, en Josep Maria assegura que “el 600 el conec millor que ningú. Hi he viatjat per tot arreu”.

Comentaris
To Top