DS MOTOR

Sergi Giralt, vuitè al Ral·li de Portugal

David Nogareda i Sergi Giralt, a terres portugueses a bord del Porsche Carrera 911 2.7 RS
David Nogareda i Sergi Giralt, a terres portugueses a bord del Porsche Carrera 911 2.7 RS / M.C. (CEDIDA)

Bon sabor de boca. Així defineix el copilot sabadellenc Sergi Giralt la seva magnífica participació en el Ral·li Portugal d’Històrics, on va acabar a la vuitena posició. Després de 40 trams –amb victòria a doble passada a Sintra– i 2.000 km, molt d’ells, amb un nombrós públic als vorals de les carreteres, Giralt no en té prou i en vol més: “Tot just és la segona participació i ens hem situat entre els 10 millors. El que va guanyar era la seva tretzena participació”, afirma orgullós. Per millorar aquesta vuitena posició final, tot i arribar a situar-se entre els cinc primers classificats, va comentar que “ens falta aquesta mica d’experiència per estar a dalt. Estic segur que ho aconseguirem”, va finalitzar.

Clàssic Comtat de Cerdanya

Aquest cap de setmana, el copilot sabadellenc canviarà el Porsche Carrera 911 2.7 RS per l’Autobianchi A112 Abarth pilotat pel seu company Juan Pedro García en el 3r Clàssic Comtat de Cerdanya. La parella, que sortirà amb el dorsal número 1, arriba a la tercera i decisiva cita del 1r Critèrium Regularitat Pirineus Catalans, al capdavant de la classificació. Paral·lelament al campionat, el repte del copilot sabadellenc serà batre a Carles Fortuny i Carles Jiménez –no participen en el Critèrium–, els altres grans favorits, a les carreteres de la Cerdanya. Després d’aquest ral·li, Sergi Giralt ja se centrarà en l’Andorra Winter Ral·li a partir del desembre. Una prova clau en el calendari per preparar un dels objectius més importants de cara a finals de gener amb el Ral·li de Montecarlo d’Històrics.

Comentaris
To Top