Publicitat
DS MOTOR

Rally Legend Costa Daurada el copilot Sergi Giralt puja al podi de Reus

Sergi Giralt, a bord de l’Autobianchi A112 Abarth per terres tarragonines
Sergi Giralt, a bord de l’Autobianchi A112 Abarth per terres tarragonines / A. D.

Bones sensacions. El copilot sabadellenc Sergi Giralt continua acumulant quilòmetres i revolts en aquest darrer tram de l’any. Després de participar en el Ral·li de Portugal d’Històrics i en el 3r Clàssic Comptat de Cerdanya, compaginant el Porsche Carrera 911 2.7 RS i l’Autobianchi A112 Abarth, pilotats per David Nogareda i Juan Pedro García, el cap de setmana passat va prendre part del Rally Legend Costa Daurada amb un total de 100 inscrits. La participació va ser pràcticament immillorable i la parella García-Giralt va aconseguir la segona posició. Amb aquest nou èxit al sarró, Giralt ja té la mirada posada a les dues cites en poc més de dos mesos. Aquest desembre participarà en l’Andorra Winter Ral·li, un test immillorable per arribar a les carreteres de Montecarlo i aconseguir millorar l’onzena posició de l’any passat.

Publicitat
Comentaris
To Top