Diners

Destinen 1,5 milions a la nova fase per modernitzar Can Roqueta

Vista aèria de Can Roqueta / GOOGLE MAPS

La Junta de Govern Local ha adjudicat aquest dilluns una nova fase del projecte de modernització del polígon de Can Roqueta, per valor d’1,5 milions d’euros. La línia que ara s’adjudica consisteix en millores dels elements d’urbanització, paviments de voreres i nous elements d’arbrat.

Els treballs en qüestió es refereixen concretament a les feines d’enderroc, explanació i neteja de terrenys, de pavimentació de voreres i paisatgisme de zones verdes. El termini d’execució previst per dur a terme aquestes tasques és de 12 mesos i el pressupost és d’1.568.126,12 €. L’empresa adjudicatària ha estat Artífex Infraestructuras, SL.

El projecte integral de renovació i modernització del polígon preveu incidir en l’àmbit de la mobilitat. Així, entre altres qüestions, s’inclouen actuacions per a la jerarquització del trànsit a les principals vies del polígon, l’increment del nombre d’aparcaments de vehicles o la creació de nous passos adaptats per millorar l’accessibilitat per a vianants.

El Pla Integral de modernització de Can Roqueta disposa, en el seu conjunt, d’un pressupost de 2,2 milions d’euros, dels quals la Diputació n’aportarà 1,7. L’Ajuntament aportarà més de 385.000 €, i els gairebé 110.000 restants els aportarà l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta de Sabadell (AEPCRO).

Comentaris
To Top