Vallès

El primer nadó català del 2020 és terrassenc, segons la Generalitat

El primer nadó de l’any de Catalunya ha nascut al Vallès Occidental, concretament a la ciutat de Terrassa. Es tracta d’un nen que els seus pares han batejat amb el nom d’Aleix.

El nadó ha nascut a l’hospital Mútua Terrassa a les 00.004 h  i ha pesat 3,870 quilos. La previsió és que, com és tradició, la consellera de Salut, Alba Vergés, visiti el nen i la família aquest dimecres al matí.

La resta de nadons

Per demarcacions catalanes, l’Ander Ribares Hoyo ha nascut a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona a les 00.12 hores, amb un pes de 3,3 quilos. A Girona, el primer nadó és l’Hèctor Nuñez Soler, que ha nascut a les 00.26 a Olot. El primer petit de la demarcació de Lleida ha estat la Irene, que ha nascut a la 1.36 a Tremp.

El primer nadó de l’any de la demarcació de Girona és l’Hèctor Nuñez Soler. Ha nascut a les 00.26 hores a l’hospital d’Olot i és el primer fill d’una parella resident al municipi. El nadó ha pesat 3,440 quilos i fa 52 centímetres.

A Lleida, el primer petit que ha nascut és la Irene. Ho ha fet a la 1.36 hores a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, i ha pesat 2,960 quilos. Ha estat un part vaginal sense complicacions i, tant la mare com la nena, estan bé. Els pares del primer nadó lleidatà són de la mateixa localitat de Tremp. A l’Hospital de Santa Maria de Lleida, l’Aniol ha nascut a les 3.15 hores i ha pesat 3,39 quilos. Els pares són de Juneda i el part ha estat sense complicacions.

A Tarragona, el primer nadó ha estat l’Hèctor, que ha nascut a les 0.12 hores a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Una mica més tard, a les 0.43 hores, ha nascut a Tortosa el Nil Gendre Bosch.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top