Oci i cultura

Clam pel waterpolista i amic de Sabadell Raül Romeva

Prop de 150 persones han omplert La llar del llibre / VICTÒRIA ROVIRA

La presentació del llibre Des del banc dels acusats ha deixat petita La Llar del Llibre, on prop de 150 persones s’hi han aplegat per escoltar el relat de Diana Riba, eurodiputada d’ERC i dona de l’empresonat Raül Romeva. Aquest acte públic també ha estat testimoni dels convulsos dies que viu la política catalana i espanyola. Per una banda, un dels ponents, Gabriel Rufián, ha caigut del cartell. El republicà ha estat un dels grans negociadors de la investidura d’aquesta setmana. En el seu lloc hi ha comparegut el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí.

No debades, Romeva és un gran aficionat al waterpolo. Encara més: l’exalcalde d’ERC, Juli Fernàndez, ha recordat que la darrera vegada que el va veure en llibertat va ser a la piscina del Club Natació, durant un partit femení de waterpolo.

Diana Riba, Juli Fernàndez i Claudi Martí, ahir a la llibreria / VICTÒRIA ROVIRA

A més a més, la mateixa Diana Riba ha arribat amb prop de 20 minuts de retard a la llibreria, donat que venia de la roda de premsa a la seu nacional d’ERC, on el partit ha valorat la resposta del Tribunal Suprem ignorant la justícia europea i impedint que Oriol Junqueras surti de presó per recollir l’acxta d’eurodiputat.

Des del banc dels acusats és un llibre que reuneix els esbossos fets durant els mesos del judici al Tribunal Suprem. No són ni una crònica ni un diari. Són fragments d’un procés en blanc i negre, sovint amb un punt d’humor, que aporten un testimoni valuós viscut en primera persona i des del banc dels acusats.

Diana Riba, amb el llibre a la mà / VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top