BARBERÀ

Detingut un veí de Barberà per cultivar més de 400 plantes de marihuana

Imatge de les plantes de marihuana a l'interior de la casa / ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 31 de gener un home de 43 anys i veí de Barberà del Vallès per cultivar més de 400 plantes de marihuana en una casa de Sant Sadurní d’Anoia. Alertada per la forta olor a marihuana que desprenia l’habitatge, una patrulla dels Mossos s’hi va acostar. Amb l’ajuda de tècnics qualificats, els agents van comprovar que el consum elèctric a la casa era anormal i que l’escomesa exterior, amb una connexió clandestina, presentava una temperatura de 90 graus. Per evitar un possible incendi, els agents van entrar a l’interior de la casa per desconnectar el comptador de la xarxa. En un registre posterior ordenat pel jutge, van trobar la plantació al soterrani i van detenir la persona que tenia llogada la casa.

Posteriorment, un informe realitzat per un tècnic de la companyia elèctrica va permetre detenir-lo també per un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que la instal·lació estava connectada il·legalment a la xarxa de distribució, per un valor de gairebé 37.000 euros.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris
To Top