Ciutat

MAPA: Onada d’incendis intencionats de contenidors aquesta nit

La nit d'incendis deixa un visible rastre de fum / Dani DP (Facebook)

Onada de cremes intencionades a Sabadell, aquesta nit. Els bombers han rebut diversos avisos per múltiples incendis de contenidors. En total, se n’han calcinat 10 i han resultat afectats parcialment 2 cotxes i 1 arbre. Aquests fets vandàlics, que es repeteixen cada cert temps a la ciutat, ja preocupen molts veïns.

4.14 h. Primer avís

Els bombers reben un avís de foc a les 4.14 h. Un incendi crema quatre contenidors i afecta un cotxe, parcialment, a l’avinguda Rafel Casanovas, a l’alçada del número 20.

4.19 h. Segon avís

Ni cinc minuts després de rebre el primer avís d’incendi, una trucada alerta els bombers d’un segon foc, al carrer de Cèsar Torras, a davant del número 126. Les flames cremen tres contenidors i un cotxe.

4.40. Tercer avís

Tercer i últim avís. L’incendi crema tres contenidors i afecta un arbre, al carrer de Lluís Companys, al costat del Parc Catalunya.

El càstig per cremar un contenidor pot anar des dels 500 o 600 euros de multa fins a un procés penal que pot culminar amb una sentència d’un a tres anys de presó en cas d’afectar vehicles, habitatges o posar en perill terceres persones.

MAPA: Els punts calents dels incendis de contenidors a Sabadell

Comentaris
To Top