Ciutat

L’autisme, protagonista en la preestrena d’‘Especiales’

La Fundació Privada Atendis organitza aquest dijous, 27 de febrer, la preestrena a Sabadell de la pel·lícula Especiales, que tracta sobre l’autisme. La projecció serà a les 20.15 h al cinema Imperial i totes les entrades ja estan venudes. En total, se n’han venut 176 a 6€ cadascuna, dels quals cinc aniran a l’entitat social i un al cinema.

El cartell promocional de la pel·lícula / CEDIDA

Especiales és una obra dels directors de la guardonada Intocable: Eric Toledano i Olivier Nakache. La responsable de Comunicació i Captació de fons d’Atendis, Núria Virgili, explica que “està molt ben tractada i dona una visió fidedigna de les persones que tenen autisme”. La preestrena es farà en diferents localitats espanyoles, ja que és una iniciativa de la distribuïdora de la pel·lícula a Espanya, A Contracorriente Films, que l’ha posat a disposició de les entitats sense cost. Abans de decidir-se a projectar-la, Atendis va buscar l’opinió del Comitè Espanyol de Persones amb Discapacitat (CERMI), que els van encoratjar a tirar endavant la iniciativa per la manera que s’explica aquesta realitat.

Projectar Especiales té principalment dues finalitats per Atendis. D’una banda, donar visibilitat a un tema que els toca de ben a prop i, alhora, conscienciar la ciutadania en general sobre l’autisme. En darrer lloc hi ha la recaptació que es pugui fer, que ajudarà els diferents projectes que tenen en marxa.

Està previst que l’exalcalde de Sabadell i delegat del govern català a Barcelona, Juli Fernàndez, així com l’exregidora Sílvia Renom assisteixin a l’acte, en què s’han convidat diferents personalitats de la ciutat com l’alcaldessa, Marta Farrés, i els regidors d’Acció Social i Cultura. La pel·lícula estarà en cartellera l’endemà, divendres 28 de febrer.

Comentaris
To Top