Vallès

Josep Rull s’incorpora a l’assessoria jurídica de Mútua Terrassa

Rull, arribant a la mútua, aquest dilluns / ALBERT SEGURA

L’exconseller terrassenc Josep Rull s’ha incorporat a les 9.15 h d’aquest dilluns a l’assessoria legal de Mútua Terrassa, segons ha informat l’entitat en un comunicat. Es dedicarà als àmbits relacionats amb l’economia circular, l’eficiència energètica i la sostenibilitat, d’acord amb l’agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

Rull ha arribat al seu nou lloc de feina acompanyat de diverses desenes de persones, entre elles la seva dona, Meritxell Lluís, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

Es tracta d’una figura que Mútua Terrassa fins ara tenia externalitzada. L’exconseller de Territori i Sostenibilitat destituït en virtut de l’article 155 de la Constitució combinarà l’activitat professional amb un servei de voluntariat. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous passat aplicar l’article 100.2 a Rull, que podrà sortir 12 hores al dia de dilluns i divendres.

Un cartell dona la benvinguda a Josep Rull / ALBERT SEGURA

Mútua Terrassa ha explicat que fins ara no tenia cap figura interna amb coneixement del marc legal per vetllar i fer seguiment del compromís de l’agenda 2030, i això s’havia resolt a través de l’externalització de consultoria i altres serveis vinculats. Amb la incorporació de Rull, s’internalitza el servei i, al mateix temps, continua l’entitat, “es reforça el departament legal i s’especialitza l’equip en sintonia amb els projectes del grup”.

Comentaris
To Top