SANT QUIRZE

Sant Quirze suspèn el pagament de lloguers d’habitatge de protecció social

Pisos de lloguer de protecció oficial / AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Sant Quirze i l’empresa municipal d’habitatge COMU han decidit suspendre les quotes del lloguer d’habitatge públic durant dos mesos. Les persones afectades per la crisi sanitària amb lloguer social i que així ho comuniquin, podran beneficiar-se de la suspensió d’aquest pagament.

L’empresa municipal d’habitatge COMU ha començat a gestionar les peticions de les persones llogateres, de manera que aquelles persones que manifestin la seva impossibilitat de fer front a les rendes de lloguer d’habitatge de protecció oficial, han d'omplir una sol·licitud i fer arribar la documentació acreditativa de la seva situació.

Amb el lliurament d’aquesta informació es realitzarà automàticament la suspensió del pagament de la renda per a un període inicial de dos mesos. Aquest període serà revisable en funció de l’evolució de la situació de la crisi i de la recuperació econòmica i laboral particular.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top