Ciutat

Junts demana agilitzar de nou l’atorgament de llicències municipals

Perfil de Sabadell / JAUME BARBERÀ

Junts per Sabadell demana a l’Ajuntament reactivar de manera preferent el sistema d’atorgament de llicències municipals. Així ho ha expressat la portaveu del grup municipal, Lourdes Ciuró, en el marc de la Junta de Portaveus, en què demana que els departaments del consistori que s’encarreguen d’aquestes tasques es posin en funcionament de manera preferent.

“Quan es pugui reiniciar l’activitat, la nostra ciutat ja ha de poder tenir el màxim de llicències atorgades per tal d’agilitzar el més ràpid possible la reactivació econòmica”, ha expressat Ciuró. La portaveu ha lamentat que precisament aquesta activitat es troba “aturada a conseqüència de la crisi sanitària”, motiu pel qual caldrà una empenta quan es pugui tornar a posar en marxa la maquinària.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top