Ciutat

Quinto solidari, aquest diumenge a Sabadell… per Zoom!

El quinto és una tradició ben arrelada a Sabadell / CEDIDA

La solidaritat no coneix ni barreres ni fronteres, tampoc distàncies. És per aquest motiu que el col·lectiu Pura Ceba ha organitzat una de les seves iniciatives per a aquest cap de setmana, que ens farà sentir com si fóssim en ple Nadal… i amb finalitats solidàries.

Es tracta d’un Quinto en línia, que es farà amb lloro, totes les cantarelles imaginables i a través de Zoom. Serà aquest diumenge, de 18 h a 20 h.

Per participar-hi s’ha de fer un donatiu de 5 euros i tenir moltes ganes de suar i esperar a cantar Quinto! Els diners es destinaran a entitats socials que aquests dies participen en la lluita contra la Covid-19.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top