SANT QUIRZE

Sant Quirze dona llum verda al carril bici que l’unirà amb Sabadell

L’Ajuntament de Sant Quirze aprova aquest divendres el projecte executiu per fer un nou carril bicicleta entre el municipi i Sabadell. Aquesta serà la primera infraestructura d’aquesta mena entre les dues localitats vallesanes, que han de permetre oferir una alternativa viable al vehicle privat i fins i tot al ferrocarril.

La via ha de connectar la rambla d’Ibèria i el passeig de Can Feu fins a la plaça de l’estació d’FGC de Sant Quirze del Vallès tant a peu com amb bicicleta. Els dos municipis van demanar una subvenció, que puja fins els 322.000 euros.

La construcció d’aquesta via ciclista contribuirà a afavorir el pas a una economia baixa en carboni, a conservar i protegir el medi ambient i a promoure l’eficiència dels recursos. La proposta està recollida en el Pla Director de la Bicicleta de Sabadell 2019-2025.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top