RIPOLLET

Dos detinguts a Ripollet per robar en catorze cotxes i forçar un bar en quatre dies

El Mossos d’Esquadra van detenir dos homes per haver intentat robar amb força un bar del carrer Tamarit de Ripollet i per haver robat a l’interior de catorze cotxes en quatre dies.

Segons la policia, el 20 d’abril dos homes van forçar la porta d’un bar a la localitat però van fugir sense aconseguir accedir-hi. Poc després, a través de la Policia Local els Mossos van saber que els mateixos dos homes havien robat a dins d’un vehicle en un aparcament públic i es va obrir una investigació, que es va tancar el 23 d’abril amb la detenció dels dos lladres.

Els detinguts van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès i se’ls va decretar la llibertat amb càrrecs. Un d’ells té antecedents per delictes similars.
Se’ls relaciona amb catorze robatoris en cotxes entre el 17 i el 20 d’abril. En tots els casos, forçaven la porta o trencaven un vidre i s’emportaven objectes de valor, principalment eines de treball i electrodomèstics.

Els detinguts són dos homes de 18 i 27 anys, veïns de la localitat. També se’ls ha denunciat administrativament per saltar-se el confinament.

Comentaris
To Top