Ciutat

FOTOS: Smatsa intensifica la desinfecció de la ciutat durant la nit

Amb l’objectiu de sumar-se als esforços que l’empresa ja realitza durant el dia, Smatsa va començar aquest dissabte tasques de reforç desinfecció de la ciutat, en horari nocturn, incidint en places, voreres i espais on es passeja. D’aquesta manera, es vol reduir el risc a contagiar-se de coronavirus, ara que mica en mica tot just comena el procés de desconfinament i hi ha presència de més gent al carrer.

El reforç comença a les 22 h i es fa a tots els barris de Sabadell, en zones determinades on s’ha establert una freqüència de neteja de dos o tres cops per setmana. Es podrà intensificar segons la necessitat.

En aquestes imatges es pot veure l’equip d’SMATSA que ha realitzat tasques de desinfecció la primera nit, a la plaça de Sant Roc, a Sant Pau de Riusec, als barris de Torre Romeu, Can Deu, Cifuentes, Nostra Llar, Poble Nou, Can Puiggener i Eixample.

Comentaris
To Top