Ciutat

‘El teu defensor’, una nova secció que acull els teus dubtes i queixes

Tu ho expliques. El D.S. respon. Amb aquesta ànima neix la nova secció ‘El teu defensor’: ara més que mai, el D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres, els nostres lectors. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, les vostres suggerències i preguntes, queixes o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries a aquest apartat.

Quina mena de  contingut es publicarà?

Tens un problema amb el subministrament de llum, aigua o gas? Hi ha voreres a la ciutat perilloses que poden fer caure algú? A la teva comunitat, hi ha cap mena d’incidència? Has viscut alguna situació injusta que vulguis denunciar i solucionar? Tens tràmits pendents que necessites resoldre i no saps com? Tens dubtes de qualsevol mena?

Si has contestat que a alguna de les preguntes, aquest espai està fet per tu. Atendrem les teves peticions. 

Com  ho puc fer?

Ens pots contactar via WhatsApp o per correu electrònic. Ho pots fer al 682 14 65 42 o a l’adreça electrònica  [email protected] indicant el teu nom i exposant el teu dubte o problema. Estarem encantats d’escoltar-te.

Comentaris
To Top