Ciutat

L’Ajuntament enviarà una mascareta infantil als menors de 6 a 12 anys

Un nen amb una mascareta infantil / ACN

L’Ajuntament de Sabadell repartirà mascaretes infantils gratuïtament la setmana que ve. Seran pels menors d’entre 6 i 12 anys, que en rebran una per correu postal a casa seva. El consistori preveu distribuir-ne 17.000.

Els infants rebran la mascareta juntament amb una carta informativa sobre com fer ús correcte de la mateixa i convidant als petits a continuar seguint les mesures indicades per les autoritats sanitàries.

Reutilitzable

La carta també destaca que eines com la mascareta i la distància de seguretat serveixen per prevenir nous contagis. La mascareta que rebran els infants és reutilitzable i es podrà rentar fins a 30 vegades. Està feta d’un teixit de tacte suau, que és antiviral i bactericida, amb un 100% de cotó, no irrita la pell i evita la pudor. Els fabricants recomanen que la rentada es faci un cop al mes
amb aigua tèbia i també aconsellen que, si és possible, s’eixugui a l’assecadora i es planxi a 150 ºC.

Quan s’ha de portar?

És obligatori portar mascareta a partir dels 6 anys al transport públic i a la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres. No caldrà en aquelles persones amb dificultat respiratòria que pugui agreujar-se pel seu ús o que ho tinguin contraindicat per raó de salut o discapacitat.

Comentaris
To Top