OBITUARIS

Carlos Ruiz: un pencaire del futbol base sabadellenc

Un home del futbol base. Un autèntic futboler. Sense estridències, molt coherent sempre. Carlos Ruiz havia jugat a diferents equips com la mítica Penya Tronchoni, Can Rull o Penya Los Merengues.

Sempre recordava, com a anècdota, que es va treure el títol d’entrenador en la mateixa promoció que l’exjugador de la Real Sociedad Óscar de Paula. Ell va entrenar el Can Llong quan feia de filial del Sabadell.

També va exercir de coach en la primera temporada del Sabadell Nord a Primera Catalana. Quico Díaz, Antonio Lou o Antonio Raja destacaven el seu tarannà i grans amics seus com Jordi Sánchez o el doctor Nacho González expressaven a les xarxes la buidor que significa el seu traspàs. Se’n va un gran somriure.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top