Publicitat
DSFamília i nens

Davant d’un gran repte

La piscina serà un dels escenaris clau del campus d’estiu del Cercle
La piscina serà un dels escenaris clau del campus d’estiu del Cercle / CEDIDA

Menys inscripcions. El director esportiu de l’entitat, Bruno Barrientos, reconeix que mai havien fet tantes reunions per a l’organització del campus d’estiu. “Fins i tot estic nerviós perquè això suposa un gran repte i necessitem que tot surti bé. No ens podrem relaxar ni 10 segons”, reconeix.

Preservar la seguretat dels participants és l’objectiu prioritari. Per això s’han establert mesures als diferents accessos com la presa de la temperatura i la rentada de mans. Els gels hidroalcohòlics estaran presents a totes les zones de les instal·lacions.

Tot i la cura dels responsables per oferir les màximes garanties, Barrientos ha percebut una sensació de por o respecte entre els pares. “Ho entenc i és lògic després de tot el que ha passat. Encara existeix un cert neguit. Alguns pares vindran a buscar els seus fills a les 15 h, després de dinar, i no a les 18 h com feien altres anys. Així eviten que estiguin més hores fora de casa”.

Les dades són un clar reflex de la nova situació. De moment, s’han produït un total de 250 inscripcions. En canvi, en passades edicions es podia arribar als 400 nens i nenes només en una setmana. Barrientos espera que amb el pas del temps millorin les perspectives i augmenti la xifra de participants.

Canvis obligats

El programa d’activitats en el campus no ha patit gaires variacions, però per exemple no es podran practicar algunes especialitats, com és el cas del judo, que té un evident contacte. També el futbol serà diferent, amb exercicis més tècnics i específics i sense partits.

Tennis, pàdel, natació o dansa sí que es podran desenvolupar amb normalitat. Com en els últims anys, els nens i nenes –d’entre 3 i 18 anys– podran escollir entre els diversos campus i com a novetat, cada especialitat tindrà un accés d’entrada i sortida amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

També repeteix l’anomenat Campus Jove, per a nois i noies d’entre 13 i 18 anys. En anteriors edicions feien sortides a l’exterior –a Port Aventura, per exemple– i aquest any s’hauran de conformar amb excursions a peu, BTT i de muntanya per la Via Verda.

El campus arrenca el dilluns 22 de juny i tindrà un primer termini fins al 14 d’agost. El segon serà del 24 d’agost fins al 10 de setembre.

Les estades, obertes també als no socis, pretenen sumar diverses activitats esportives combinades amb d’altres de caràcter més lúdic i de lleure, tot en un entorn únic i instal·lacions modèliques.

Publicitat
Comentaris
To Top