ESPORTS

Una pancarta de més de 40 metres de suport als jugadors del Centre d’Esports

Els jugadors agraeixen amb aplaudiments la pancarta de suport / CEDIDA (CES)

‘3 partits per un somni. La nostra passió, la vostra Força. Junts per la victòria!’. Amb aquest lema, la penya Honor 1903 del Centre d’Esports ha fet una pancarta de 45 metres per penjar-la a la zona de tribuna de l’Estadi de la Creu Alta. “És feta a mà i hem trigat dues setmanes”, diu el Marc Fàbregas, un dels components de la penya d’animació arlequinada. “Volem expressar el nostre màxim suport als jugadors i cada vegada que entrenin a l’Estadi la podran veure”, afegeix. El disseny ha estat del president de la penya, Jordi Martínez, i tots han posat el gra de sorra per pintar les lletres.

De fet, la reacció dels homes d’Antonio Hidalgo ha estat de total agraïment i ho han volgut deixar palès amb un aplaudiment conjunt abans de començar una nova sessió preparatòria. Cal recordar que entrenen per grups de 10 jugadors i així continuarà la pròxima setmana. “Brutal. Encara que no us podem veure, us sentim més a prop que mai”, ha manifestat el capità Ángel Martínez.

D’altra banda, el club també ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials sota el títol ‘L’equip necessita el vostre alè per al play-off d’ascens a Segona A’. Demana als socis i aficionats que enviïn un vídeo amb el seu missatge de suport per les xarxes o un telèfon de WhatsApp (602259483). També als balcons i finestres de la ciutat es nota la campanya de les banderes i altres elements arlequinats. Es comença a viure intensament el ‘play-off‘.

Comentaris
To Top