Ciutat

Un motorista, ferit greu en un accident a Campoamor

Un motorista de 38 anys va quedar ferit freu diumenge al vespre un un aparatós accident al barri de Campoamor, al sud de Sabadell. L’home conduïa una motocicleta quan va xocar contra un turisme.

Els fets van passar a les 20.17 h a l’alçada del número 76 del carrer Goya. Segons informa la Policia Municipal, es va produir la invasió d’un carril per part d’un dels dos vehicles en sentit contrari i aquests van topar frontalment.

Com a conseqüència, el motorista, de 38 anys, va resultar ferit amb caràcter greu. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), es va desplaçar fins el lloc, on van trobar l’home inconscient i amb múltiples fractures.

La víctima va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí. A banda del SEM, que hi va desplaçar tres ambulàncies, també va participar en l’operatiu el cos de bombers, una ambulància dels bombers i tres vehicles de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top