SANT CUGAT

Detingut un camioner vallesà per transportar 220 quilos de marihuana amagats

Els farcells amb marihuana localitzats pels Mossos d'Esquadra al camió durant un control / ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts un camioner vallesà després de localitzar amagats als eixos del vehicle deu farcells perfectament embalats que contenien en total 220 quilos de marihuana. La intervenció de la droga va tenir lloc a dos quarts de deu del matí durant un control preventiu de transports que la policia va muntar al quilòmetre 480 de l’A-2, al terme municipal de Sidamon (Pla d’Urgell).

Davant la troballa, els agents van detenir el conductor del camió tràiler, un veí de Sant Cugat del Vallès (Vallés Occidental), de 57 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’arrestat passarà aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Els agents, que desviaven els vehicles a l’àrea de servei per tal de fer amb seguretat les comprovacions adients en el transport de mercaderies, van procedir a aturar un camió tràiler. En el moment que estaven fent les gestions van detectar una forta olor a marihuana provinent d’uns compartiments que estaven situats als eixos del vehicle i que es trobaven tancats amb forrellat.

Davant les sospites, els Mossos van obrir aquests compartiments a l’interior dels quals van trobar deu farcells perfectament embalats, en cadascun dels quals hi havia uns vint quilos de marihuana, sumant en total uns 220 quilos.

Comentaris
To Top