Publicitat
SANT QUIRZE

Sant Quirze recomana evitar desplaçaments a Sabadell

En els darrers dies s'ha confirmat una tendència a l'alça en l'increment de casos positius per Covid-19 a la comarca del Vallès Occidental. Aquestes xifres indiquen que cal extremar les precaucions i evitar desplaçaments, segons adverteix en un comunicat.

L'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, recomana al veïnat que “limiti els desplaçaments a altres municipis com Barcelona o Sabadell als mínims imprescindibles. En aquests moments tan excepcionals cal limitar la mobilitat, fer vida al poble i tenir en compte el comerç de proximitat”.

Publicitat

Oliveras ha afegit que “en algunes àrees de Sabadell ja hi ha un nombre important de persones que han donat positiu per Covid-19 i que la tendència és a l'alça”. També ha destacat la importància de “seguir complint les mesures de seguretat establertes: ús de mascareta, manteniment de la distància de seguretat d'1,5 metres i mantenir una higiene periòdica de mans per evitar la propagació del virus”.

Per aquest motiu, Oliveras ha recalcat que el virus continua molt actiu i cal ser “molt perseverants amb les mesures d'higiene i salut pública”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top