Publicitat
SANT QUIRZE

VÍDEO: Tres atropellats en un accident de matinada entre Sant Quirze i Sabadell

Tres persones han resultat ferides aquest cap de setmana en ser atropellades a la zona del BMC, a cavall entre Sant Quirze del Vallès i Sabadell. Les víctimes van ser traslladades en ambulància a l'Hospital de Terrassa.

Segons han informat fonts d'Emergències, els fets van passar a la 1.46 h de diumenge. Fonts de la Policia Local indiquen que un vehicle va perdre el control i va xocar contra un altre que hi havia aparcat.

A conseqüència, el turisme aparcat va arrossegar tres persones que hi havia al voral, que van patir ferides de diversa consideració, cap d'elles de gravetat, però que van requerir el seu trasllat a l'hospital.

Fins al lloc es van desplaçar 3 dotacions dels bombers, que van fer tasques de suport al SEM per traslladar els ferits i netejar la via. Pel que va al conductor del vehicle, va resultar ferit lleu per l'impacte.

Sant Quirze demana ajuda

L'alcaldesa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras, ha demanat més ajuda per evitar situacions com la viscuda a l'entorn del BMC. En aquest sentit, considera que es tracta d'una conseqüència de "la gestió que ha fet Sabadell sobre aquestes problemàtiques nocturnes aquest darrer estiu als polígons industrials", en referència a les trobades per a fer curses de cotxes o els populars botellons.

"Des del juny que ens hem trobat amb problemes com el d’aquest cap de setmana, agreujant una situació que existeix i que ve d’anys enrere", ha apuntat Oliveras. "Per consegüent, tornem a reclamar a Mossos d’Esquadra el seu compromís per donar-nos suport i entre tots els agents implicats, trobar-hi una solució", afegeix.

En aquest sentit, assenyala que l'Ajuntament ha iniciat un treball conjunt amb els propietaris de polígons i la Policia Local per prevenir actes de desordres públics, amb accidents o trobades col·lectives. "Volem que Mossos s’hi sumi, doncs tenen la clau per donar suport a aquesta problemàtica situació”, conclou.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top