SANT QUIRZE

Entra en servei un aparcament gratuït amb 75 places a Sant Quirze

Aparcament a la plaça Anselm Clavé, a Sant Quirze / AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha posat a disposició del veïnat del poble un aparcament gratuït sota la plaça d’Anselm Clavé, obert de 9 a 21 h. Aquest aparcament, de propietat municipal, disposa de fins a 75 places perquè la ciutadania hi pugui deixar el cotxe, i pretén afavorir el teixit comercial de la zona, afectat per la crisi econòmica de la pandèmia i que ha comptat amb una bona acollida entre el teixit comercial de la zona.

A l’habilitació del nou aparcament s’hi suma l’ampliació de l’espai destinat al passeig, eliminant places d’aparcament entre el carrer 1 d’octubre i Moreneta, de manera que s’hi ha instal·lat terrasses, dedicant tota l’amplada de la vorera als vianants. El projecte també ha dotat amb zones de control horari de 15 minuts pel veïnat que ha d’apropar-se puntualment a algun comerç, als encreuaments amb el carrer Manso i carrer Nou. De la mateixa manera, hi ha zones de càrrega i descàrrega per als comerciants.

La velocitat en aquesta zona s’ha reduït a 20km/h, i s’han posat bandes reductores de velocitat. També s’han disposat aparcaments en línia, enlloc d’en bateria, a la part superior de l’avinguda.

Comentaris
To Top