Ciutat

Primeres llums de Nadal a la plaça del Doctor Robert

L’encesa de l’enllumenat il·luminarà els carrers durant tot el desembre i part de novembre i gener

El Nadal s'apropa i Sabadell ja es prepara/ D.S.

Un cop passada la Castanyada, el Nadal està molt a la vora. Aquest divendres al vespre ja s’han vist les primeres llums nadalenques a Sabadell, justament a la plaça del Doctor Robert, davant de l’Ajuntament. Tot i la incertesa de si la pandèmia deixarà gaudir del Nadal, la ciutat ja es prepara per viure aquesta època màgica de l’any.

L’any passat es van encendre les llums el 29 de novembre per donar la benvinguda a les festes, però encara no hi ha data fixada per aquest any. Això sí, l’encesa de l’enllumenat il·luminarà els carrers durant tot el desembre i part de novembre i gener (fins al dia 6 de reis).

Com serà el Nadal?

Encara hi ha molta incertesa per saber com seran les festes nadalenques i si es podrà celebrar Nadal i Sant Esteve amb la família. Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva a l’Hospital Clínic, ha demanat “prudència” i apunta a unes festes nadalenques diferents de les d’abans, però no tan “negres com es preveien”. D’altra banda, l’epidemiòleg Oriol Mitjà ha explicat que els tests d’antígens funcionen i que, si s’utilitzen de forma massiva com a prevenció, podrien haver-hi dinars de Nadal amb el cercle ampli de la família.

Hi haurà cavalcada de reis?

Sí, n’hi haurà. Així i tot, el subdirector general de Programes de Protecció Civil, Sergio Delgado, ha afirmat que les cavalcades de reis hauran de ser “estàtiques, molt controlades i molt perimetrades”. Es treballa en un format “viable” en la situació epidemiològica del moment i les restriccions que hi hagi vigents, però ha descartat les cavalcades com s’entenien fins ara. Així mateix, ha apuntat que s’assemblaran més “a un tipus de representació”.

Comentaris
To Top