Ciutat

Sense cavalcada, però amb un acte de Reis “estàtics” a la Fira

Els nens podran visitar els Reis en un emplaçament fix, amb cita prèvia

Els Reis d'Orient arribaran a sabadell, però d'una altra manera / LLUÍS FRANCO

Aquest Nadal no serà com els anteriors, per mor de la Covid-19. De fet, l’Ajuntament suprimeix els actes més multitudinaris, com ara la cavalcada de Reis.

En cap cas, però, es vol que els menuts perdin l’ocasió de veure els Reis d’Orient, com és tradició. S’ha treballat en un escenari alternatiu, sense cavalcada però amb Reis. Seran a la Fira Sabadell, estàtics, del 2 al 5 de gener, amb cita prèvia. Seran 4 dies en què la ciutat acull un acte estàtic en col·laboració amb les entitats de la ciutat, com el Teatre Sant Vicenç. “Recordarà molt a una cavalcada”, ha dit l’alcaldessa. Es podran veure els Reis físicament i també hi haurà espais temàtics.

Com ja es fa en altres municipis amb menys habitants, els nens podran visitar els Reis en un emplaçament fix. S’establiran, en tot cas, controls d’aforament limitat, així com circuits d’entrada i sortida.

En total, està previst que hi puguin entrar fins a 12.000 persones, al llarg d’aquests 4 dies.

No hi haurà límit de temps per estar-hi, tot i que algunes persones dinamitzaran que els assistents circulin.

Cavalcada de l’any passat / LLUÍS FRANCO

Segons l’alcaldessa, Marta Farrés, “els nens i nenes de Sabadell no es quedaran sense Reis”.

A més, la Casa Duran acollirà un any més el Campament Reial, on hi haurà l’Ambaixador. Enguany, però, caldrà demanar cita per accedir-hi, al web municipal de Sabadell.

Altres novetats del Nadal a Sabadell seran la Fira de Santa Llúcia amb aforament limitat, l’increment de llums i decoració; o el trenet i el pessebre a escala humana.

Comentaris
To Top