Ciutat

Més llums de Nadal que mai per alleujar la tristesa de la Covid

Llums de Nadal / LL. FRANCO

L'encesa dels llums de Nadal tindrà lloc el proper 27 de novembre. Com sempre, serà a la tarda d'un divendres; malgrat que en aquesta ocasió no es podrà fer un acte multitudinari, com es feia a les portes del Mercat Central els darrers anys.

La novetat d'enguany seran 2 estels gegants de 3 metres d'alçada i 10 de llarg, fent una figura d'arc sota la qual s'hi podrà passar. Estaran ubicats al passeig de la Plaça Major i a la plaça del Mercat (a davant de l'edifici de la Fundació de la Caixa). La ciutat també comptarà amb 6 arbres gegants (distribuïts pels barris). Un d'ells tindrà 10 metres d'alçada i estarà ubicat al Racó del Campanar. "La visual de la plaça serà molt bonica", ha dit l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Arbre de Nadal al Taulí / D.S.

A més a més, els carrers de Sabadell lluiran enguany més metres de llums i bombetes que mai. Aquest increment va en línia amb el que ja s'ha fet a altres grans urbs, com Barcelona. De fet, l'objectiu és alleujar -en la mesura del possible- aquest estat anímic de pessimisme que envolta la ciutadania, a causa del que ja s'anomena com la fatiga de la Covid-19.

Sense cavalcada, però amb un acte de Reis "estàtics" a la Fira

Com a novetat, el carrer de les Tres Creus també estarà decorat (de la mà de Sabadell Centre). També es reforçarà la il·luminació de la façana de l'Ajuntament. De fet, l'increment de la il·luminació ha estat els darrers mesos una de les demandes de les associacions comercials de Sabadell i d'altres ciutats, a fi de generar un ambient més amable i propici per les compres nadalenques.

Encesa de Llums al Mercat, l'any 2019 / LL. F.

El passat dilluns 9 de novembre, de fet, ja es va fer una encesa "de prova" dels llums de Nadal. Es tractava d'una prova tècnica de cara a l'encesa definitiva.

Altres novetats del Nadal a Sabadell seran la Fira de Santa Llúcia amb aforament limitat, l'acte de Reis "estàtic" per substituir la cavalcada; o el trenet i el pessebre a escala humana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top