Ciutat

Sabadell mantindrà la Fira de Santa Llúcia, però amb aforament limitat

L’Ajuntament manté la celebració de la Fira de Santa Llúcia, però amb restriccions. La més important és que es limitarà l’aforament. L’espai exterior estarà perimetrat i hi haurà aforament controlat. Hi haurà un circuit d’entrada i de sortida. En total, serà 20% més de metres quadrats.

Tot i així, hi haurà fira. La fira té previst obrir portes el darrer cap de setmana de novembre, concretament el divendres 27 de novembre i acabarà el dia 23 de desembre.

Es comptarà amb tots els paradistes que van prendre-hi part en l’edició de l’any passat. D’aquesta manera, un conjunt de 20 casetes de 6 metres de llarg ompliran la plaça de Doctor Robert.

Pessebres, arreu de les botiges

Ara bé, l’exposició de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell no es podrà veure a l’Acadèmia Catòlica, i en el seu lloc es podran contemplar en una trentena de comerços de la ciutat, que es trobaran gràcies a una app.

Mostra de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell a l’Acadèmia Catòlica, l’any 2019 / ÓSCAR

Altres novetats del Nadal a Sabadell seran l’increment de llums i decoraciól’acte de Reis “estàtic” per substituir la cavalcada; o el trenet i el pessebre a escala humana.

Comentaris
To Top