Ciutat

Vallès Automoció estrena instal·lacions de nova construcció a Sabadell

Les instal·lacions estan ubicades al carrer del Pla del Fonollar, al costat del parc comercial Via Sabadell / cedida

Vallès Automoció, l’empresa concessionària del servei de postvenda oficial de la marca Renault Trucks, estrena instal·lacions de nova construcció, ubicades al carrer del Pla del Fonollar, al costat del parc comercial Via Sabadell. Amb una superfície d’uns 2.000 metres quadrats, les noves instal·lacions, que ofereixen serveis de mecànica, electricitat, planxa i pintura, compten amb una única planta amb capacitat per realitzar 12 serveis de taller alhora.

Entre les novetats respecte a les antigues instal·lacions, destaquen un espai més ampli, modern i confortable, així com una fossa per realitzar inspeccions pre-ITV amb frenòmetre i detector de folgances.

Pròximament, també comptarà amb una cabina de pintura de darrera generació. En total, el nou taller compta amb un equip humà de 20 persones i es preveu que ampliï la seva plantilla durant els pròxims mesos. Les noves instal·lacions presenten un entorn accessible per a tots els usuaris, els quals poden aparcar còmodament al voltant. L’objectiu del trasllat és oferir una millor experiència al client mitjançant la reducció del temps de reparació del seu vehicle, per la qual cosa s’ha apostat per un espai amb més capacitat i recursos materials.

Fundat l’any 1983, Vallès Automoció neix quan l’empresa Comercial Martí aconsegueix la concessió dels serveis de venda i reparació de vehicles industrials a Sabadell i Terrassa. Vallès Automoció forma part de Movento, grup d’automoció amb més de 60 anys d’experiència, que representa 20 marques a la província de Barcelona i és líder en mobilitat privada –distribució, venda de vehicles nous, seminous i ecològics, serveis associats i reparació d’automòbils, vehicles industrials lleugers, camions i motocicletes–.

Comentaris
To Top