Ciutat

El Govern rectifica i permet l’obertura de sales de concerts i restaurants musicals

L’executiu rectifica el pla de represa anterior i demana disculpes

Imatge d'arxiu d'un concert a Sabadell/ D.S.

Les sales de concerts podran obrir a partir d’aquest dilluns. El Govern ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la rectificació del pla de represa fet públic ahir, en què es deixava fora les sales de concerts de la desescalada. La nova resolució ja inclou la reobertura d’aquestes sales sense servei de bar i de restaurants musicals, cafès teatre i cafès concert en les mateixes condicions que la restauració. L’executiu ha atribuït la informació anterior a un “error”. De fet, la publicació inicial ha generat indignació en el sector.

Les sales de concerts van celebrar dijous passat que el Govern hagués trobat la manera de resoldre la seva situació i els permetés tornar a aixecar la persiana. La inclusió de les sales de concerts com a establiments amb llicència per activitats recreatives en la resolució definitiva ha encès els ànims del sector.

El que sí que es manté com estava en la resolució inicial és el fet que la cultura no sigui una excepció per trencar el confinament municipal del cap de setmana (municipal en el primer tram; comarcal en el segon). El pla també recorda que totes les activitats culturals s’han de fer amb públic assegut.

Comentaris
To Top