Oci i cultura

La Sardina guanya el premi CoronaCultura de les Antigues Caixes Catalanes

Les integrants de La Sardina, guanyadores del 1r premi / DS

El Premi CoronaCultura, nascut de la mà de la Fundació Antigues Caixes Catalanes (entre les quals Fundació 1859 Caixa Sabadell) i BBVA, ha guardonat l’associació cultural La Sardina, la llibreria El Genet Blau i l’associació La Ira Teatro (Sala Fènix). 

Amb 86 projectes aspirants, els premis han tingut per lema Ens movem per la cultura i han fet un recorregut pel territori català. 

El lliurament es va fer ahir mitjançant el canal de Youtubre de la Fundació, en un programa conduït per la periodista i cantautora Clara Sánchez-Castro, que va viatjar per Catalunya per donar tres bones notícies a les tres entitats premiades.

‘La Sardina Music’

L’associació cultural La Sardina, que va néixer en ple confinament, ha estat guardonada amb el primer premi pel projecte La Sardina Music, dotat amb 5.000 euros per reivindicar la música i els seus professionals i vetllar per promoure la interacció entre artistes, actors de la indústria musical i el seu públic, tot creant formats de trobada en petit format. 

Els altres dos premiats, que rebran 3.000 i 2.000 euros respectivament, són la llibreria El Genet Blau, pel projecte Contacontes per telèfon, i l’associació La Ira Teatro (Sala Fènix), pel projecte Streaming Immersiu en directe.

Els premis CoronaCultura han nascut amb l’objectiu de reconèixer la innovació i l’adaptació de moltes empreses, entitats, equipaments i professionals que durant tots aquests mesos han generat noves propostes culturals. 

El jurat ha estat integrat pel director del Palau de la Música, Joan Oller; el president de l’AADPC, Àlex Casanovas; la directora de Catalunya Cultura, Maite Esteve; i el director de TRESC, Pepe Zapata, entre altres.

Comentaris
To Top