Oci i cultura

Tant és 75 o 20 anys: els escriptors novells d’Escriptorium s’estrenen a les llibreries

Portades de les dues novel·les publicades

Els primers llibres de Ramon Alberich i Adrià Aguacil, alumnes d’Escriptorium, han arribat a les llibreries de Catalunya aquesta setmana.

Ramon Alberich, de 75 anys d’edat, ha publicat Bales i fils. Es tracta d’un thriller històric basat en un assassinat comès a Sabadell a principis de segle XX i que va aixecar un gran escàndol. Està publicat per l’editorial Efadós, dins de la seva col·lecció El fil de la història.

Adrià Aguacil, de tan sols 20 anys d’edat, ha publicat La botiga de videsEs tracta d’una novel·la juvenil que va guanyar el Premi Ciutat de Badalona de 2020 i que ara apareix publicada com a part del guardó a l’editorial Ànimallibres.

Tots dos autors han treballat el seu projecte des de la primera idea a l’escola, on n’han desenvolupat l’estructura i l’estil. La diferència d’edat entre els dos autors demostra que mai no és massa tard ni massa d’hora per poder veure la teva obra publicada. “És qüestió de treball, esforç i dedicació per part de tots els implicats”, apunten des de l’escola.

Jordi Solé, professor de novel·la a la mateixa Escriptorium, explica: “Estem feliços i orgullosos de veure com els nostres alumnes comencen a treure el cap en el món editorial i estem segurs que en els propers mesos tindrem més bones notícies amb altres títols que estan en fase final de desenvolupament”.

Comentaris
To Top