Ciutat

Subvenció de 187.000 euros per promoure la pràctica de l’esport

La Junta de Govern Local ha resolt concedir les subvencions destinades a la promoció de la pràctica esportiva per a l’any 2020. Concretament, s’ha aprovat un primer conjunt de subvencions de 135.000 euros, i un segon dirigit a la promoció de l’esport femení federat, amb un total de 52.000 euros.

Es tracta de subvencions que s’han vist incrementades aquest 2020 gràcies a l’aplicació del Pla Covid-19 per a la recuperació de la ciutat, aprovat en el ple que es va celebrar el passat mes de juliol. Es preveu així poder contribuir a reactivar el sector.

Les entitats i associacions que reben subvenció en matèria de promoció de l’esport femení federat són: Associació Balonmano Pau Casals, Club Natació Sabadell, Club Gimnàstic de Catalunya, Associació Esportiva DuoSport, Fundació Sant Nicolau, Futbol Sala Sabadell Femení, Club Esportiu Gadex, Club Gimnàs Llenas i OAR Gràcia.

Per altra banda, per promoure l’esport en general, es repartiran les subvencions entre 51 entitats, clubs i associacions esportives de la ciutat. L’augment de les subvencions respon a l’aplicació de les mesures incloses al pla de recuperació de la ciutat després de la pandèmia, que augmenten diverses dotacions destinades a millorar l’atenció a les persones, com ara urbanisme, espai públic, educació, salut o habitatge.

En aquesta línia, el pla municipal també inclou mesures per articular ajuts a la pràctica de l’esport per evitar que cap persona hagi de deixar de fer esport per problemes econòmics.

Comentaris
To Top