ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Assaborim la victòria”

El tècnic arlequinat, durant la roda de premsa post partit / LALIGA

Les reaccions del tècnic arlequinat després de superar el Cartagena per 1 a 2.

Tres punts que permeten sortir per primera vegada del descens: “Treure el cap és circumstancial. El més important és arribar a l’última jornada en aquesta posició. La victòria? És important pel grup, per demostrar que podem competir en totes les situacions. Pel que fa al partit, els primers 10-15 minuts no hem estat del tot ajustats, però a partir del minut 15, hem estat molt millor, amb les ocasions de Néstor i Grego, de córner. Si que és cert que després del descans no hem estat del tot precisos amb la pilota. Els canvis ens han donat moltíssim. El Cartagena ha tingut les seves oportunitats. Són tres punts importantíssims, que moralment van molt bé”.

Caràcter de l’equip. Minut 77, 1 a 0: “L’equip ha estat fort, trobant bé a l’Undabarrena, ja que no saltaven a pressionar-lo. A través de la pilota els hem pogut empènyer. Després del gol encaixat, amb el canvi de sistema hem continuat sense tenir pressa, sense llençar la pilota. La qualitat dels jugadors que tenim a dalt ha estat clau. Han estat fins”.

Suplència d’Stoickhov: “Cada partit intentem escollir els millors jugadors pel dia que toca. I avui li ha tocat a l’Aarón. Nosaltres sabem de la qualitat de l’Stoickhov. Avui ha sortit amb unes ganes increïbles. Una llàstima que no hagi trobat el gol. Els canvis ens han donat molt, amb l’Òscar, el Guru i l’Heber“.

Minuts finals sense patiment: “No hem patit gens. Podíem haver patit una mica menys si haguéssim fet el tercer. L’equip està mentalment fort. És un dia important per l’equip, com a grup. Ara a descansar i a pensar amb diumenge”.

Els detalls, del costat del CE Sabadell: “Ho hem buscat. Sempre he dit que algun cop s’iguala, però necessites que s’iguali de pressa perquè no arriben els punts. És una victòria important. Queda molt per endavant, l’exigència és màxima i ens queda molt recorregut. Assaborim la victòria”.

La reacció del vestidor: “Només he parlat una vegada i va ser el primer partit que vaig arribar a Badalona. Estan increïblement contents. Ens queda moltíssima. És molt important per nosaltres, per l’aspecte anímic, també”.

Gran remuntada del Sabadell a Cartagena per sortir del descens (1-2)

Comentaris
To Top