CARTES AL DIRECTOR

Han ocupat el local del costat de casa

[Marta Blasco]

Com diu en Trilla, formo part dels que semblem tontos per haver-nos quedat a casa el pont. Però sempre hi ha coses a fer, pintar, netejar, llegir, veure la tele, dormir, infinitat de coses que no s’acaben mai. I en el nostre cas, s’hi ha afegit que han ocupat el local del costat de casa, al carrer Horta Novella, 10, a tocar de la plaça del Gas. Un local des de fa molts anys a mans de bancs, brut i abandonat.

Soc anti-ocupes, crec en la propietat privada, però per sobre de tot això, el que no accepto, ni tolero, ni puc permetre, és que mentre jo estic a casa, calentona, la nevera plena i amb totes les comoditats que em puc permetre, al costat hi hagi una família, amb 3 nens petitons, sense aigua, ni llum, demanant menjar i mantes pel fred.

Vaig trucar, i no soc l’única, a la Policia Municipal, però està tot tan segmentat que es queden tan tranquils dient que és competència de Serveis Socials. I per descomptat, Serveis Socials feien pont.

Pel que sé, uns veïns els han portat mantes, colors i joguines, jo els vaig portar menjar, però tots sabem que això és pa per avui i gana per demà. Si com a ciutadana de carrer hagués d’intentar contactar amb Serveis Socials del Cap Centre, no ho sé, però em puc imaginar amb els possibles paranys que em trobaria, motiu pel qual, a través d’algú del Cap, he fet que arribés aquest cas a la treballadora social.

Em consta que avui ha vingut a visitar els nostres nous veïns, ha pres nota i ha passat el cas a Serveis Socials de l’Ajuntament O sigui, 6 dies per arribar el cas al departament responsable.

Jo em pregunto, i em dirigeixo a l’alcaldessa com a màxima responsable, si som capaços de destinar recursos per un nen de 23 anys que va caure d’un estel de Nadal i n’hem hagut de pagar els desperfectes ocasionats, com podem quedar-nos amb els braços creuats sabent que hi ha famílies que viuen amb aquestes condicions? Jo no puc, i espero que vostè, Sra. alcaldessa, tampoc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top